Nyelvvizsga. (bővebben a kérdésben)?
Pannon nyelvvizsga, angol közép. 2 napja volt a szóbeli, az meg lett, holnap írásbeli + labor (csak nekem furcsa, hogy a labor a szóbeli része), de remélem amit megcsináltam tegnapelőtt, az már KÉSZ!
Vagy hogy van ez? o.O
A hallás utáni szövegértés egyértelmű, hogy a szóbeli része, de ugyanúgy csoportosan szervezik, mint az írásbelit, így egymás utánra szokás szervezni.
A szóbeli beszélgetés 62% sajna nem túl sok. Én a BME-t ismerem, ott a beszélgetés és a hallás utáni értés 50-50%-át adják a pontoknak, tehát a BME-n minimum 58%-ot kellene hallgatni a 62%-os beszélgetéssel. Ha nem sikerül a labor, jobban mondva a labor és a beszélgetés együtt 60%, akkor a beszélgetésed ugrik. De hogy a Pannonnál is így van-e, ezt nem tudom.
Köszönöm a választ. Mondjuk nem jó hír... :/
Igazság az, hogy szinte mindenkinek ilyen 60% körüli, "épp hogy meg lett" teljesítmény lett...
Persze lehet, hogy a vizsgáztatók szigorúak voltak, vagy rossz napjuk volt, ettől is függ :S
Én is csodálkoztam, hogy így lepontoztak, pedig nem vagyok rossz angol beszédben, és úgy érzem, ott is jól teljesítettem...hát remélem holnap a legjobbakat.
én voltam már pannon írásbeli és szóbeli nyelvvizsgán is.amikor az írásbelin voltam akkor volt a labor is.a szóbeli meg külön volt.az írásbeli sikerült,és a labor is, de a szóbeli nem..(1pont híján)
most megyek majd szóbelire újra, de akkor kell mennem a laborra is újra??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!