11. -es vagyok és előrehozottan érettségizek angolból középfokon. Ha elrontom akkor mi lesz? Csak az emletet próbálhatom újra?
középszinten gondolom :)
és igen, ha nem sikerül, akkor csak szintemelőzhetsz 12.-ben
legközelebb a középszintűt csak azután próbálhatod meg, ha már megvan az érettségi bizonyítványod
Szia.
Én is ugyanabban a cipőben járok mint te. :]
Nem, ha érzed, hogy az írásbelid nem sikerült túl fényesre, akkor egyszerűen nem mész be a szóbeli részére és akkor olyan, mint ha nem történt volna semmi sem. Jövőre próbálhatod újra - középszinten.
biztos jó híre lesz utána a suliban, és a tanárok tapsolni fognak neki...
am. az ilyen hozzáállással azt fogják elérni, h nem nagyon fogják engedélyezni az előrehozott érettségit
(persze majd akkor is meg lehet kerülni a rendszert, de nem biztos, h utolsó vagy utolsóelőtti évben jó dolog rosszban lenni a tanárokkal...)
sztem aki nem biztos a tudásában, az ne menjen el előrehozottra...vagy, ha megfelel a tudásával egyenlő érettségi eredmény (akár 50-60% is), akkor persze mehet is
és ez persze csak egy vélemény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!