Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha kimegyek az USA-ba vagy...

Ha kimegyek az USA-ba vagy Angliában, akkor ott az angol beszédemen érződni fog, hogy nem oda valósi vagyok?

Figyelt kérdés
Pl. ha egy amerikai itt,Mo-n magyarul beszél,akkor érződik az akcentusa.Ha én ott kint angolul fogok beszélni,akkor ez nálam is érződni fog?
2011. márc. 20. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
igen érződik majd, szerintem ez teljesen normális :D
2011. márc. 20. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Érződni fog és nem csak a kiejtéseden. (Bármilyen jól beszéled és ejted ki a szavakat érződni fog a magyaros kiejtésed. Ez nem gond, mert az amerikaiak szerint a mi kiejtésünk tiszta, érthető, ellenben a spanyolok zömével.)

Egyébként inkább másban: öltözködésben, szokásban, ízlésben fog érződni, hogy más országból származol.

2011. márc. 20. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
igen erzodni fog, nagynenem 16 eve el a us-ben es 1 mondat utan megmondjak hogy nem ott nott fel.
2011. márc. 20. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem feltetlenul, de valoszinuleg. Apukam es anyukam egyszerre jottek ki, apukam kiejtesen senki se hallja, hogy nem amerikai, anyukamerol ordit.
2011. márc. 21. 11:45
 5/5 PT-Daniel ***** válasza:

Komolyan gondolod ezt a kerdest?

Egy kis logikaval csak rajössz nem?

En kb 12 eve beszelek magyarul es meg mindig erezni egy kicsit a kiejtesemen, hogy nemet anyanyelvü vagyok.

Eltem angliaban is, es habar jol beszelem az angolt, termeszetesen ott is volt akcentusom.

2011. márc. 21. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!