TELC szóbeli tételek kidolgozásában ki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Ezekről lenne szó: electronic or printed media, traffic problems, star you have met.2011. márc. 20. 14:57
1/3 anonim válasza:
Szerintem fölösleges kidolgozgatni, a legjobb ha spontán vagy. Gondolkodj el magyarul az adott témákról, és írd le magyarul hogy miről szeretnél beszélni címszavakban, majd próbálj angolul rizsázni róla. Előnyök, hátrányok, szerinted melyik a jobb, viszont mások hogy gondolják, környezet kímélés, szem kímélés; dugók, mindenkihez hozzánőtt az autó, bele lehet hozni a tömegközlekedést is, hogy jobb lenne ha többen használnák, de így jobban időhöz van kötve az ember stb stb; milyen sztárral találkoztál, ő miről híres, hol találkoztál vele, milyen filmekben szerepelt, vagy éppen milyen műfajban zenél, miért szereted őt, stb...
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel bár én inkább angolul dolgoznám ki rögtön és megnézném az ismeretlen szavakat.
Különben milyen segítség kell?
Szavakat nem ismersz?
Angolul nem tudod összerakni?
Vagy nem tudod miről beszélj?
3/3 A kérdező kommentje:
Hát jobban inkább azt nem tudom hogy miről beszéljek.
2011. márc. 21. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!