Mondanátok olyan oldalt, ahol meg lehet tanulni nyelveket?
Szerintem igazán eredményesen úgy tudnál tanulni, ha nyelvenként keresel oldalakat.
És szerintem a megoldás: google.com (van magyar verziója is! :D). Érdemes több forrást nézni, anyagonként keresgélni.
Különben én megpróbáltam livemocha-t, hát én nem tudom, hogy tanulnak ezzel, de vagy én használom rosszul vagy nem ér sokat.
Szia!
Az utolsó hozzászólóval egyetértek. A LiveMocha ingyenes változata valóban nem sokat ér, azzal a verzióban megtanulni biztos nem fogsz egy nyelvet se. Az inkább csak bemutató, ízelítő, hogy ha a stílusa bejön, akkor fizess prémiumért.
Én a Kreatív nyelvtanulás módszerrel kísérletezek éppen. Amit arról olvastam, nekem tetszik, mint módszer. Azt, hogy valójában mennyire eredményes, majd csak tesztelést követően tudok nyilatkozni, de ugye ez is szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!