Keresek valakit aki " önképző " modon tanulna! Jelentkező?
Figyelt kérdés
Angolt már 9 éve tanulok abból is szívesen gyakorolnék vagy az olaszt elkezdeném ! gondolok most olyanra hogy interneten keresztül oldanánk ezt meg ! de ez nem hülyeség németből így lett meg az alapfokú nyelvvizsgám! ha valaki érdekel írjon!2009. febr. 21. 20:51
1/12 anonim válasza:
Szia!Mi ketten vagyunk,és angolul szeretnénk tanulni,valamennyire már tanultuk is,de csak magunktól!Felvehetnénk a kapcsolatot?
2/12 A kérdező kommentje:
persze! privátba külddj elérhetőséget( ha lehet msn)
2009. febr. 21. 21:04
3/12 A kérdező kommentje:
Irnám a többi olvasónak hogy az olasz még mindig válllalható! nem baj ha te sem tanultál , ha meg frissíteni akarod a tudásod az is jó lenne! :) várom a jelentkezőket
2009. febr. 21. 21:09
4/12 anonim válasza:
Üdv!
Az Olasz engem lehet hogy érdekelne.
Tudsz valamit belőle? Én semmit, csak szeretem az Olaszt és megakarom tanulni.
5/12 anonim válasza:
www.nyelvcsere.hu---ez az oldal erre lett kitalálva:-))
6/12 anonim válasza:
és ez hogy menne? pl angolul msneznénk, vagy emaileznénk?:P
ha igen, akkor engem is érdekel:), /angol/
7/12 anonim válasza:
Szia az angol engem is érdekelne!
MSN címem nyocbeee@freemail.hu
18 éves lány
8/12 anonim válasza:
Szia!
Az olasz érdekelne, hogy gondoltad pontosan?
9/12 A kérdező kommentje:
hmm privátba címet kérnék és elmondok mindent! aki megadta azt felveszem!! köszönöm a sok visszajelzést! azt hiszem okosak leszünk így együtt :P
2009. febr. 22. 17:29
10/12 anonim válasza:
engem is érdekelne msn: titamilla86@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!