Német középfoku nyelvizsgára interneten hol kell jelentkezni?
Mostanában annyi nyelvvizsgának visszavonták az akkreditációját, hogy csakis az Origo-t ajánlom. Ezt tuti elfogadják majd felvételihez, diplomához, míg a többinél ez nem biztos. Én most voltam novemberben, és kellemesen csalódtam. Korrekt javítás volt, a szóbeli is jó hangulatban telt, meg is lett a C-m.
Az ára is barátságos, legalább is a többihez képest.
Itt tudsz jelentkezni, de csak áprilisra már.
www.itk.hu
Szia!
Nagyon sok nyelvvizsga központ van, de tényleg nem mindegy hogy, hogyan választasz!
Én tavaly raktam le elsőre a középfokút az euroexam-nál, és hangsúlyoznám, hogy kiemelten korrektek, barátságosak.
Előtte próbálkoztam az Ecl nyelvvizsgával 2szer is és mondhatom mindig 1-2 %-on múlott.( nem ajánlom)
Aztán ott van még a Telz, ami szerintem nagyon nehéz.
Most az emelt szintűre készülök és az Origot én is nézegettem, korrektnek tartom.
Ja igen!! :)
A nyelvvizsgák honlapján lehet jelentkezni, csak ki kell tölteni és már küldheted is, de sztem a márciusira már nem tudsz elmenni, ugyanis magát a vizsgadíjat már kb 1 hónappal előtte elkel küldeni és aztán a következő hónap maga a nyelvvizsga időpontja. Az euroexam-on a legközelebbi nyelvvizsga május 23-án lesz és április 24ig tudsz jelentkezni és befizetni. Utána már csak szeptemberben indítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!