Hogyan tanultál meg angolul?
Figyelt kérdés
Persze ha tanultál vagy tudsz.
Milyen módszereket ajánlotok?
2011. márc. 15. 17:37
1/6 anonim válasza:
Bejártam angolórára az iskolában. Aztán lediplomáztam angol szakon.
2/6 anonim válasza:
Két évig heti három órában "tanultam" iskolában, igazából órákra sosem készültem, ott is csak elhülyültem az időt, de mégis csak ötösöm volt belőle, mert az alapszavakat már rég megtanultam itthon zenéből, játékból stb. Utána két év kihagyással belevágtam négy hónapja egyedül az angolba, az English Grammar in Use című könyvből a nyelvtant tanulom, a szavakat pedig az Oxford Word Skills-ből, az intermediate szintűt épp most fejeztem be. Közben podcastokat hallgatok vagy BBC rádiót, cikkeket olvasok, sok könnyített olvasmányt is meghallgattam hangoskönyvként, majd elolvastam, azok is segítettek. Még csak középfokon vagyok, de szeretnék minél hamarabb felsőfokra jutni. Ja és a szavak megjegyzésében az ANKI nevezetű program nagyon sokat segített.
3/6 A kérdező kommentje:
Ilyenekre voltam kiváncsi :D
Hogy cikkek olvasása, meg szöveg hallgatás:D
Köszi a válaszokat
2011. márc. 15. 20:01
4/6 anonim válasza:
Sok idő kell hozzá. Megszeretet. ♥
5/6 anonim válasza:
Az a jó, ha valaki minél korábban
elkezdte tanulni Később nehezebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!