Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A TELC angol középfokú nyelvvi...

A TELC angol középfokú nyelvvizsga szóbeli része mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
most készülök rá, de nekem kicsit nehéznek tűnik és félek
2011. márc. 14. 21:37
1 2
 1/13 anonim válasza:

Ne félj tőle, nem nehéz.

Tanuld meg a témakörökhöz kapcsolódó tételeket és biztos hogy sikerülni fog a vizsgád :) A többi pedig csak egyszerű hétköznapi beszélgetéshez hasonlítható.

Sok sikert !

2011. márc. 14. 21:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem nehéz, nyugi, csak egy hétköznapi beszélgetés. A cikknél a lényeg, hogy tudd, hogy k.b. miről szól.
2011. márc. 14. 22:02
 3/13 A kérdező kommentje:
igazából azért félek mert páros vizsga, és ha a párom vmi zseni lesz akkor én égni fogok hogy nem tudok annyira jól angolul mint ő, vagy pl olyan témát kapok amiről nem nagyon tudok beszélni(pl politika vagy gazd-i helyzethez hasonló témák)
2011. márc. 14. 22:33
 4/13 anonim válasza:
Nekem nagyon könnyű volt = ) Egyszerű beszélgetés a partnereddel. Az első másodperctől nyugodt voltam, és ezt látták is rajtam a vizsgáztatók. Magabiztosan kötekedtem a társammal, néha belevágtam a szavába. Szinte pillanatok alatt végigpörgött az egész. =D A cikknél picit elidőztem, mert nem igazán értettem miről szól, de kivágtam magam. Ettől eltekintve, a szóbeli rész szerintem nagyon egyszerű, csak lazán kell venni.
2011. márc. 14. 23:05
 5/13 A kérdező kommentje:
hát én igazából minden vizsga előtt félek mert mindig iszonyatosan izgulok és leblokkolok:S
2011. márc. 14. 23:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Én meg pont attól félek, hogy a párom még hülyébb lesz nálam, na az lesz aztán ciki...
2011. márc. 14. 23:28
 7/13 anonim ***** válasza:
ne félj, nem nehéz az... én pl a cikkről nem is tudtam beszélni, a partnerem se nagyon, de jócsaj volt, ezért elkezdtem vele randit szervezni, a 15ből 10perc ezzel telt el, aztán elmondtuk mindketten, hogy nagyon tetszett a cikk és egyetértünk vele... 96%lett, szal nem nehéz az, nyugi:)
2011. márc. 15. 08:02
 8/13 Detti19 válasza:
Szia, én is most megyek az áprilisi nyelvvizsgára, ha gondolod gyakorolhatnánk rá: dalmus1216@hotmai.com (msn címem)
2011. márc. 15. 14:12
 9/13 A kérdező kommentje:
utolsó ok benne vagyok, bár én egy hónappal később a májusira megyek, mert kell a pluszpont...
2011. márc. 15. 19:54
 10/13 anonim válasza:

Sziasztok! Én is most májusban megyek. Tavaly már voltam, de sajna nem sikerült. A szóbeli nem volt annyira gáz, csak a magnós rész húzta le az eredményt. Nekem jobban a levélírás nem megy...

Ha gondoljátok vegyetek fel: mezesbukta@hotmail.com

2011. márc. 16. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!