Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tanulhatnék többet?

Hogyan tanulhatnék többet?

Figyelt kérdés
7.-es lány vagyok, 13 éves. Angolt tanulok, de nem csak az iskolában, különórákra is járok. Nagyon szeretem az angolt, kedvenc tantárgyam. Minél hamarabb megszeretném tanulni a nyelvet, nagyon jól megy a tanulása. Az interneten utánanézek különböző nyelvtani szabályoknak, stb.., de az internetes oldalakban nem nagyon hiszek, mindenhol mást írnak. Előre szeretnék haladni, de nem tudom hogy tegyem, még több különórát nem tudok vállalni. Tudnátok esetleg olyan oldalt ajánlani, ahol igazat írnak, a nyelvtani szabályokban nincs hiba?? Előre is köszönöm! :)
2011. márc. 10. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Kíváncsi volnék, emlyek azok az oldalak, amelyekben nem bízol meg. Egyébként vannak könyvek is.
2011. márc. 10. 19:32
 2/4 anonim válasza:

[link]

például ez jó könyv!!és le is lehet tölteni.Én ezt használom, ha van szabadidőm.

2011. márc. 10. 19:42
 3/4 anonim válasza:
letöltés:google...kis angol nyelvtan 1.pdf fájl
2011. márc. 10. 19:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. márc. 11. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!