Hogyan kell személyesen jelentkezni a TELC (B2) nyelvvizsgára? (ápr.16) Ott helyben is betudom fizetni, készpénzzel?
Vizsgára való jelentkezésedet megteheted személyesen, e-mailen, faxon, postai úton vagy online. Személyes jelentkezésre a Nyelvvizsgaközpontban van mód, ügyfélszolgálati időben (H-Cs: 13:00-18:00), vagy a választott vizsgahelyen, melyek listáját megtalálod a „Vizsgahelyek” menüpont alatt. Jelentkezni a „letölthető űrlapok” menüpont alatt található dokumentum kitöltésével lehet, mely a befizetett csekk másolatával, vagy az utalásról szóló igazolás másolatával együtt érvényes.
Most akkor mivan ? Le kell töltenem azt a lapot és kitöltve elvinni vagy ott helyben is kitudom tölteni?ÉS hogy tudok fizetni ? Ott helyben akkor nem lehet ? Vagy ott kapok egy csekket és elkell battyognom egy póstára?
és ha elmegyek onnan a legközelebbi póstára és visszamegyek leadni?...merthogy az eredtit is leadhatom nem ? nem muszáj másolat...
nameg ott a ahol van a nyelvvizsgaközpont biztos van 1-2 pósta..
Szerintem jó az is, de nem tudom, én elküldtem nekik
Venni úgy értettem, hogy elvenni:D Nem kell fizetni érte természetesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!