Érdemes lenne belevágni egy ilyenbe? Lenne valami haszna? Nem nevetnének ki?
Figyelt kérdés
Rengeteg külföldit látok a YouTube-on, akik magyarul próbálnak beszélni. Arra gondoltam, hogy egy ilyen videós oktatósorozatot csinálhatnék, amiben megtanítok néhány magyar kifejezést.2011. márc. 7. 21:23
1/9 anonim válasza:
Tudnál nekem linkelni olyan videókat, amikben magyarul próbálnak beszélni?
Amúgy szerintem nem rossz ötlet, ha jól meg tudod csinálni, és nem hiszem, hogy bárki is kinevetne emiatt.
2/9 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=nqd5zu-5bPE
Ez tetszik a legjobban. :D
http://www.youtube.com/watch?v=xqKwoqx0Vig
Így gondoltam megcsinálni.
2011. márc. 8. 20:09
3/9 anonim válasza:
Nyugodtan csinálhatsz ilyet, bár nem túlságosan szükséges, mert a FSI magyar kurzusa fent van a neten, szóval csak az nem tanul meg magyarul, aki nem akar.
4/9 anonim válasza:
Szia Kedves utolsò, nayon remélem, hogy még visszanézel ide, mert lenne egy kis kérésem!! ez az FSI ez valòjàban mit is takar? A pàrom francia és szeretne alap szinten "megtanulni" :) magyarul... én nem vagyok elég, mert tôlem valahogy nehezebb megértenie, ezt mondja, én nem is feszegetem, mert én beszélek franciàul, szòval nincs baj a kommunikàciòval, csak szeretné néha meglepni a szûleimet amikor hazalàtogatunk, ez kedves. :) Szòval egy linkkel ezûgyben ki tudnàl segìteni? Lécci lécci !!! elôre is kôszi
5/9 anonim válasza:
elôzô vagyok, a kérdésre amùgy, szerintem jò ôtlet :)
6/9 A kérdező kommentje:
Esetleg ezzel is tanulhatna.
Elég jó oldal csak én lusta vagyok belevágni.
Amúgy úgy tudom, hogy spanyol tankönyvből Mo-n csak egy van, de az nem túl jó...
2011. márc. 12. 14:26
7/9 anonim válasza:
ma 12:59
Az amerikai külügyi szolgálat tanfolyama. Tehát ehhez kell tudni angolul, de nagyon kimerítő, szuperintenzív, teljes értékű és ingyenes.
8/9 anonim válasza:
ùùù, nagyon rendesek vagytok kôszi szépen, angolul a tud a pàrom, szal ez nagy segìtség, nem mellesleg a tesòm baràtnôje amerikai, szal neki is elkûldôm, bizti ôrulni fog, kôszi szépen mégegyszer!! :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!