Szerintetek ez így jó a szóbelivel kapcsolatban? -többi lennt, fontos! -?
holnap megyke szóbelizni gimibe és ott elvárás a 10-12 modnato sbemutatkozás németül meg egy szövegfordítás amit adnak..
Megírtam a bemutatkozást és szerintetek nekik az baj hogy nagyon egyzserűen írtam le? Hogy például
Ich wohne in Szolnok xy Straße 6., Mein Vati arbeit xy. Der Hund heißt Masni. Mani ist 2 Jahre alt. szóval ilyen alapfokon..
némettanárom mondta hogy törekedjek az egyszerűségre hogy legalább amit elmondok az legyne tiszta és jó. :)
elmondm neki khogy hívnak hány éves vagyok a családomról ki mi hol mit csinál :D az iskolámról hogy milyne tagozatra járok ,szabadidőmben mit csinálok és a háziállatokról pár szó :)
Bár mondjuk nem izgulok érte annyira mert összesen 22en jelentkeztek erre a tagozatra,felvételim is jó lett és mindössze 10 percig fog tartani a meghallgatás... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!