Milyen a biztos vagy közepes nyelvtudás?
Figyelt kérdés
Ha ezt írják egy álláshirdetésbe, akkor milyen szintet várnak el tulajdonképpen? Középfokot?2011. márc. 1. 08:15
1/4 anonim válasza:
Igen. Nyilván nem kell speciális szakmai dolgokról beszélni tudni, de azért szállításról, számlázási dolgokról igen.
2/4 anonim válasza:
Olyan nyelvtudást takar, hogy nagyjából megérted amit mondani akarnak neked, de néha vissza kell kérdezned, továbbá hibásan használod a nyelvtant, "én lenni külföldi" na kb ilyen.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Valami hasonlóra gondoltam én is, mint amit a második válaszoló írt. Szerintem a középfok már jó nyelvtudásnak számít, nem közepesnek, de javítsatok ki, ha tévedek.:)
2011. márc. 1. 11:38
4/4 anonim válasza:
A középfok nem igazán számít jó nyelvtudásnak. Ezt szerintem általában az gondolja, aki még a középfok előtt van és nem is próbálta az életben komolyabban használni a nyelvet.
Van nekem is olyan középfokúm, ami ugyan papír, de nagy bajban lennék, ha napi kommunikációt kellene végbevinnem. Főleg ha dolgoznom kéne azon a nyelven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!