Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol tanuljak angolul?

Hol tanuljak angolul?

Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani nyelviskolákat, tanárokat?
2009. febr. 16. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

nekem volt egy kedves magántanárom egy zseni volt, de nem tudom hova valósi vagy, nem biztos, hogy ő kell neked (Fót).

A nyelviskola sz*rt sem ért, akárhogy is, a leghatásosabb az volt, ha egy jó tk-vel magam ültem le tanulni, és nagyon sokat olvastam angolul, meg filmet néztem, a legjobban kifejezéseket így sajátítasz el, akárki akármit mond....

Egyébként a Novoschool-nál voltam. Pesten van központja, elvileg az Orogora készít fel.

2009. febr. 16. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
bocs. Orogo= Origo.
2009. febr. 16. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

PL. nálam, hisz magántanár vagyok:)

(mondjuk én Szentendrén működöm)

tanarom.hu

magantanar.hu

illetve nézd a hirdetéseket az utcán, és keress egy JÓ nyelviskolát (egy jó nyelviskola+jó tanár=óriási kiadás+ siker)

Legjobb nyelviskolák a privátok, amelyet nem egy 'cég' vagy országos hálózat üzemeltet. Utóbbiak igénytelenek.

2009. febr. 16. 21:25
 4/5 anonim válasza:

Budapesten az ILC-ben. Írd be a keresőbe, kulcsmondat:

4x gyorsabb!!!

2009. febr. 17. 09:59
 5/5 anonim válasza:
az iskolába..
2010. márc. 13. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!