Start, Unterwegs A, Unterwegs B. Van még folytatása?
Az érdekelne, jön-e még valami az Unterwegs Neu B. után, vagy tényleg ennyi lenne az "egész"?
Végigmentem a könyveken de olyan hiányérzetem van még mindig. Nem szótudásra gondolok, mert az tudom, hogy még igen sok helyről kell bővíteni, hanem a nyelvtanra. Tényleg ennyi lenne a német nyelvtan, és most már a megfelelő szókincs birtokában mindent el kellene tudnom mondani amit érzek és gondolok, vagy van még folytatás?
Köszönöm! Én eddig azt hittem, hogy a Grünes Licht az Unterwegs régebbi verziója, de ezek szerint rosszul tudtam.
Én suliban nem tanultam németet, most magam tanulom a könyvekből, ezért érdekelt a folytatás.
Nem kell, hogy hiányérzeted legyen, de vegyél egy nyelvtankönyvet, pl. Német nyelvtan 222 pontban és rágd végig magad rajta. Ehhez tartozik gyakorlókönyv is.
Vagy van egy másik: Német nyelvtani ABC: ez magyarázattal és gyakorlattal egybekötött és vicces :D
Köszönöm!
Az első könyv meg is van, de még nem kezdtem el. Akkor nekiugrok. :) Aztán majd kiderül ha valami nem tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!