Melyik a 4. legnépszerűbb nyelv az ( angol, német, francián) kívül? Mit érdemes még tanulnom?
a spanyolt és az olaszt tanulják nagyon sokan, de egy ismerősömnek azt mondták, hogy újra van kereslet pl. az orosz után.
Ami keény dió még, az japán, kínai. Ezeket se tanulják sokan, és ha valahol szükség van rá, ott jól megfizetnek. :)
Az angol/német/francia után az orosz a 4. legfontosabb.
Ha nem tetszik az orosz, akkor angol és francia után logikus a spanyollal vagy portugállal folytatni, de legjobb akkor már mindkettővel.
A japánt nem ajánlom, túl sokan és egyre többen tanulják, pedig Japán jelentősége csökken, nem nő. A kínai zsákutca, ne kezdj bele.
én is így vagyok, mint te. Én skandináv nyelveket fogok tanulni, egyrészt mert az germán nyelv, és németből jó vagyok, másrészt meg mert ha az egyiket már jól tudod a háromból(norvég, svéd, dán), akkor már a többi sem bonyolult, és a telenor pl norvég, az ikea svéd, meg amúgy is sok norvég cég van.
Tehát én inkább arra megyek, h tudjak egy nyelvet, ami kicsit extrább, amivel különbözhetek, mert a 3 népszerű nyelvem (angol, német, fr) még nem annyira extra, max az, h mindegyiket tudom. Szerintem te is keress valami különlegesebbet, amit kevesen beszélik
Ha nem, akkor meg marad az orosz, egyértelműen az a negyedik a népszerűségi sorban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!