Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Origo B2-es nyelvvizsgáról...

Origo B2-es nyelvvizsgáról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ha valakinek vannak feladatlapjai áttudná küldeni? :)
2011. febr. 20. 11:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

(Írtam privát mailt is)...

Én ott nyelv vizsgáztam! A közép és felsőfokot is ott csináltam meg. Nem könnyű, de annyira nem is vészes amennyire beállítják.

Azt gondolom, hogy az alap tematikáját ismered.

Az írásbelin van a tesztrész, azt nagyon kell pörgetni, de nem képtelenség megcsinálni (több száz embernek sikerült) neked is menni fog. A fordításnál már mehet a szótár, az nagy könnyebbség és ha jól fordítasz, akkor nincs rá esély hogy abba belebukj. Ez is csak gyakorlat kérdése.

A szóbelin velem nagyon kedvesek voltak, a közép az nagyon könnyű volt, ott az elején kérdeztek egy pár dolgot magyarul is, a felső már picit nehezebb volt, de azt is túléltem, ott egy kicsit beszéltetniük kellett, mert pánikholtam.

Alapjáraton, ők a használható angoltudást mérik és értékelik. Sokkal többet ér mint ezek a vacak egynyelvűek, amin megoldórutinnal, a hülye is átmegy.

Én csak ajánlani tudom.

Linkelek neked most egy honlapot amin nézelődhetsz:

[link]

Illetve, nekem vannak tematikus feladataim erre a nyelvvizsgára, egy pdf az egész, ha visszaírsz szívesen csatolom és elküldöm neked. Abban van feladat és megoldás is, és lehet nyúzni. :)

Sok szerencsét

2011. febr. 20. 11:58
 2/2 anonim válasza:

Nekem is eltudnád küldeni az anyagodat?

fakutya5@freemail.hu

köszi:)

2011. febr. 24. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!