Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Euro német nyelvvizsga?

Euro német nyelvvizsga?

Figyelt kérdés

Volt már valaki? Felsőfokú németre szeretnék menni, középfokúm már van, Telc nyelvvizsga. A Telc egész korrekt volt, elsőre meglett az egész, a témák is jók voltak. Nem tudom, ezek után felsőfoknál, egy másik fajta nyelvvizsgánál mire számíthatok. Felsorolva témáknál van olyan, mint jog, gyakori metaforák...stb., melyek nekem elég nehéz témáknak tűnnek, idegen nyelven főként (pedig az egyetemen tanultam jogot, de összefüggő előadásként?!)... valaki tudna ebben segíteni? Szívesen fogadom a középfokú vagy más nyelvű Euro nyelvvizsgák tapasztalatait.

Előre is köszönöm.

2011. febr. 12. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
én középszinten voltam az eurónál.nem mondom hogy jó németes vagyok de nagyon rossz sem.Nagyon megszivattak a nyelvizsgán.kb mintha emelt szintűre mentem volna.
2011. febr. 12. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
jah és még annyit h többet oda soha.A szóbeli vizsga is szánalmas volt.Haverommal 3 percig kellett beszélnünk egymással,és úgy h motiváljuk a fiatalokat hogy sportoljanak...hát faszom,magyarul sem tudom,vmit magyaráztunk és kész.ráadásul még ilyen nyomorék vizsgáztatók voltak.szánalmas az euró
2011. febr. 12. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:

igaza van az előzőnek. én nem voltam eurón, de akartam rá menni, csak a haverom mondta h ezt gyorsan felejtsem el. őt 2x is megszivatták szóbelin, pedig nagyon jól beszél németül, jobban mint én. neki 3x-ra lett meg és így is csak azért mert nem politikát, meg EU-t kapott, hanem környezetvédelmen. én meg elmentem ÖSD-re, felsőfokra és 84% lett, pedig én nem vok olyan jó, mint a haver.

inkább ÖSD, Goethe (mondjuk ez nagyon nehéz) vagy pannon, ha korrekteket akarsz! esetleg még a telc se olyan szar

2011. febr. 13. 09:43
 4/4 anonim ***** válasza:

én is ott voltam,teljesen korrektek voltak a vizsgáztatók:)

nem mind1 melyik városba milyen vizsgáztatókhoz mész. én Pécsen voltam :)

2011. febr. 13. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!