Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyis van ez? Nyelvvizsga...

Hogyis van ez? Nyelvvizsga ill továbbtanulás.

Figyelt kérdés

Engedjetek meg nekem két kérdést: felsöfokú nyelvvizsga- ill. a továbbtanulással kapcsolatban.

1, Volt már valaki felsöfokú nyelvvizsgán? minden tapasztalat érdekel, de leginkább a Bme-német. Kinek hogyan sikerült, észrevétel , tapasztalat...

2, Igaz-e, h felvételinél minden iskolához, melyet bejelöltél kiszámolják neked a legkedvezöbb párosításból befolyó pontszámot?

2011. febr. 11. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:

1. nem voltam

2. igen

2011. febr. 11. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Felsőfokú nyelvvizsga mindenhol nehéz, BME-n kifejezetten. Egyszerűen tesztelheted magad. Nézz meg egy német híradót, ha nem érted tökéletesen az utolsó mondatig akkor meg se próbáld. Illetve ragadj meg egy német szépirodalmi könyvet és ha azt sem érted perfekt mód akkor se.

De miért a felsőfok érdekel? BSC diplomához alapfok kell.

2., Igen.

2011. febr. 11. 19:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Most fogom megtudni az eredményt:)

Szerintem annyira nem volt nehéz. ( a hallásértés az meg föleg. de lehet h csak nekem..)

csak kinek milyen képességel sikerült...

2011. febr. 11. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:

BSc diplomához középfok kell, nem alapfok. És jó, hogy felsőfokot csináltál.

Amúgy én is voltam felsőfokú nyelvvizsgán, de Origóson. Nekem sem tűnt annyira nehéznek, BME-set nem ismerem.

2011. febr. 12. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!