Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Elfogadják a lovari nyelvet...

Elfogadják a lovari nyelvet továbbtanulás szempontjából?

Figyelt kérdés

Főiskolára szeretnék menni, s jól jönnének a plusz pontok, de angol nyelvvizsgára már nincs időm felkészülni, s erre a nyelvre azt mondták, h könnyű elsajátítani, meg sokaktól hallottam már, h ezt csinálják.

Szerintetek?

2011. jan. 5. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
van ahol elfogadják,de már nem ér túl sok pontot a középfokú nyelvvizsga
2011. jan. 5. 15:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem 28 pontot ér, azért a semmitől jobb, szeretnék biztosra menni, h felvegyenek, ahova szeretnék menni.
2011. jan. 5. 15:59
 3/8 anonim ***** válasza:
én ugy tudom hogy ezévben már kevesebbet fog érni,de lehet hogy ez már le van csökkentve,de nem emlékszem már hogy volt tavaly,de idén kevesebbet ér már az tuti
2011. jan. 5. 16:08
 4/8 A kérdező kommentje:
tavaly 35 volt, most 28 én így tudom. Csak azt nem, h elfogasják-e többletpontként és hogy mennyire nehéz ez a nyelv
2011. jan. 5. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:
ja akkor jó..hát nem hiszem hogy túl nehéz bár ha most kezded a nulláról akkor már inkább spanyol,bár szerintem 1 hónap alatt semmilyen nyelvet nem lehet elsajátítani középfokon.Felvi.hu-n van pontszámító kalkulátor..ott vannak nyelvek nézzél körül,meg konkrétan azt a szakot nézd meg ahova menni szeretnél
2011. jan. 5. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy élő idegen nyelv legyen, és államilag elfogadott nyelvvizsga. Így igen, elfogadják. Bár én inkább eszperantót ajánlom, ha angolul tudsz, mégiscsak mesterséges nyelv, körülbelül ilyen lebutítot olasz, nincsenek kivételek, főnévi nemek stb. De nézz utána wikipédián, milyen is a nyelv.
2011. jan. 8. 09:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Nézetem a felvi.hu-n nyelvvizsga statisztikákat, és a legnagyobb arányban lovári és eszperantó 'nyelvekből' buknak a vizsgázók. Hogy miért? Mert az reklám, hogy 2-3 hónap alatt fel lehet rá készülni, meg lehet tanulni felsőfokon. Tanfolyamok vannak, de amellé szorgalom és otthoni gyakorlás is kell, és sokra nem mész vele, max a lovárival a roma önkormányzatoknál...

Inkább gyúrj rá az angolra, 3 hónap alatt sokat tudsz fejlődni és gyakorolni is tudod szinte bárhol (internet, zene, tv...)

Felejtsd el ezeket a műnyelveket... Ha felvételinél számít is, diplomához már nem biztos, hogy megfelelő...

2011. jan. 8. 14:32
 8/8 A kérdező kommentje:
tudom, h diplománál nem számít, addigra angolul is meg tudok tanulni normálisan, nem csak iylen középiskolás, h.lye tanárok szintjén. De most csak a többletpont miatt kellene, nem érdekel, h utána tudom-e használni vagy sem. Azért ezekre gondoltam, mert tényleg azt mondják, h könnyen meg lehet tanulni, és az jól jönne, mert egyáltalán nincs időm most itthon gyakorolgatni napi 1-2 órát, aludni is alig van időm annyir kell tanulni + tanulnék az érettségire, h jól sikerüljön.í
2011. jan. 8. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!