Német vagy spanyol? Könnyebb, nehezebb?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy a német, vagy a spanyol nyelv a könnyebben megtanulható.
Nulladikos vagyok, és jövőre fel kell vennem valamelyiket. A könnyebbiket szeretném, mert egyelőre nem akarok egyikkel sem komolyabban foglalkozni.
2011. febr. 4. 20:24
1/5 anonim válasza:
A spanyol könnyebb. A német szerintem nehéz, pedig azt tanulom(viszont jó nyelv).
2/5 anonim válasza:
Én mindkettőt tanulom, a spanyol könnyebb, a német jobb:)
3/5 anonim válasza:
Mindegy milyen nyelvet kezdesz tanulni, kénytelen leszel szavakat, mondatokat benyomni. Bár a spanyol tényleg könnyebb, de ha már választani kell akkor a németet válaszd! Európában egy angol-német párosításnál nincs jobb. A legtöbb multi is ezt kéri.
4/5 anonim válasza:
németet válaszd. nehezebb mint a spanyol, de a német-angol párosítással 3x vagy 4x többet érsz. gondolj csak bele! a spanyolt lehet hogy nagyon sokan beszélik, de a német hasznosabb: ott vannak a különböző iparok meg sok más. németország sokkal fejlettebb is, mint spanyolország.
5/5 anonim válasza:
spanyolból nincs tapasztalatom,németből viszont tanárnak készülök :)
nagyon szép nyelv,közép szintig viszonylag egyszerű is,kiejtés szempontjából is egyszerű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!