Felsőfokú angol Pannon nyelvvizsgára a szóbeli részre milyen könyvből tudnék felkészülni?
Figyelt kérdés
Olyan könyv kéne ami kifejezetten a pannonos szóbelire koncentrál.2011. jan. 31. 12:02
1/8 anonim válasza:
Az '1000 kérdés és válasz' felsőfokú változata egy jól felépített, használható szinte minden felsőfokú vizsgához...
Nem tudom van-e a Pannonnak konkrét felkészítője, érdemes lenne a honlapon vagy 1-2 könyvesboltban körülnézni :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Gyorsan meg is rendeltem ezt a könyvet az Alexandrában:)
2011. jan. 31. 15:09
3/8 anonim válasza:
Szerintem eleg nagy baj hogy egy nyelvvizsgara egy konyvbol kell felkeszulni. Foleg egy felsofokura..ez mar nem errol szol.
4/8 anonim válasza:
Előző válaszoló, már mért ne lehetne könyvből készülni? Te miből készültél a felsőfokú nyelvvizsgádra?
5/8 anonim válasza:
Ugy, hogy kulfoldon voltam es ott tanultam a nyelvet. De ha ez nem lett volna, akkor van sok internetes program pl Teamspeak vagy Xfire ahol eleg sokat lehet beszelgetni anyanyelvuekkel.
6/8 anonim válasza:
Egy konyv nem az eletre tanit, az csak a sikeres vizsgat segiti elo.
7/8 A kérdező kommentje:
MrMultiErudite részben igazad van, egy könyv tényleg nem az életre tanít, de mivel egy nyelvvizsgának vannak szabályai, témakörei, azokat jó lenne tudni. És habár kitűnően tudnék beszélni a középkori páncélokról és fegyverekről angolul, vannak olyan "hétköznapi" területek amikről lövésem sincs, ezekről pedig jó lenne rendes forrásból tanulni.
2011. febr. 1. 18:00
8/8 anonim válasza:
El lehet terelni a temat a fegyverek fele. En pl a tavcsovek fajtairol, felepiteserol, kepalkotasarol beszeltem, ami korantsem egy hetkoznapi tema. De feltetelezem, ha a fegyverekrol tokeletesen beszelsz, akkor egy kocsieladas vagy kornyezetszennyezes nem jelent gondot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!