Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ez így jó lesz angol tanuláshoz?

Ez így jó lesz angol tanuláshoz?

Figyelt kérdés

Most végeztem főiskolán és mivel a mesterképzés csak szeptemberben kezdődik gondoltam addig angolozok egy kicsit. Eddig csak általános iskolában tanultam két évig angolt, viszont ehhez képest úgy vettem észre egész jól megértek angol nyelvű szövegeket. (Sokszor jobban mint németül, amit tizenvalahány évig tanultam.)

Úgy tervezem, hogy előveszem a régi könyveimet ezekből elkezdem ismételni a nyelvtant, közben pedig elég sokat olvasok-fordítok angolul. (Ma neki is állatam a Harry Potternek és úgy veszem észre, hogy ugyan egyelőre elég sok szótárazással de megy a dolog.)

Legfőképpen olvasott szöveg értésében akarok sokat fejlődni, nyelvvizsga nem szerepel a közeli terveim között.

2011. jan. 30. 13:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!