Milyen javaslataitok vannak otthoni gazdasági szaknyelv (angol) tanuláshoz?
Van már valamilyen nyelvvizsgád? (Sima?)
Milyen nyelvből szeretnéd letenni?
Én angolból csináltam meg a középfokot úgy, hogy csak otthon tanultam, A 1000 Questions 1000 Answers Business English kiadása simán elég a felsőfokra is, ha a nyelvtani tudásod amúgy megvan hozzá.
A feladattípusokat a nyelvvizsgák honlapján általában közzéteszik mintafeladatokkal. Azt számítsd bele, hogy ezek a feladatok valamivel könnyebbek, mint amit a vizsgán adnak.
(Ha megírod, hogy pontosan milyen nyelvből és melyik vizsgára készülsz, esetleg tudok többet írni.)
Akkor a BGF nyelvvizsgához a köv. oldalon nézd meg a menüben a "Felkészülést segítő irodalom" és a "Vizsgák" alatt a "Mintafeladatok" részt, ott le is tölthetsz mintafeladatsort minden fajtához és szinthez.
LCCI-hez itt találsz mintákat és leírást:
Bár lehet, hogy ezeket már Te is megtaláltad.
Hasznos dolgokat találhatsz még itt:
Letölthető feladatsorok és tk itt:
Ha nincs vizsgarutinod, vagy bizonytalan a tudásod, lehet, hogy érdemes lenne legalább néhány órát venni egy tanártól, ha többet nem is akarsz.
Sok sikert a nyelvvizsgához, hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!