A New English File c. nyelvkönyvek milyen szintre juttatják el a tanulót?
Figyelt kérdés
Arra volnék kíváncsi, hogyha valaki végigküzdi magát az összes NEF tankönyvön, akkor meglehet-e a C1-C2 típusú nyelvvizsgája? Ha nem, akkor pedig mennyit kell még rá tanulnia?2011. jan. 29. 20:20
1/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekel. Én végigmentem suliban a Pre-Intermediate-en, az Intermediate-en, és az Upper-Intermediate felén, és decemberben letettem a középfokú nyelvvizsgát, idén pedig a középszintű érettségit fogom. Az Advanced könyvet viszont már nem fogjuk venni; az azt írja, hogy C1-es szintű.
2/4 anonim válasza:
A New English File tankönyvek nagyon jók és kemények, de szerintem nem elég ez. Attól függ, hogy milyen nyelvvizsgát szeretnél(TELC, ECL, Rigó, Pannon, ....) és az ahoz tartozó gyakorlókönyveket kell átnézni, megcsinálni.
3/4 anonim válasza:
Tanártól, de legfőbbképpen diáktól is függ. Mi most fejeztük be az Upper-Inter.-t és a felsőfokú írásbelim már megvan, jövő hónapban megyek szóbelire.
(Jövőre fogjuk az Advance-t elkezdeni.)
4/4 anonim válasza:
Az Egész sorozat tökéletességel bizonyítja hogy A NEW ENGÍLISH FILE könyvei tökéletesek. A CD hanganyaga nem mindenki számára hozzáférhető titkosított anyag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!