Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen témákról beszéltetek...

Milyen témákról beszéltetek középfokú nyelvvizsgán?

Figyelt kérdés

Origo nyelvvizsgára megyek egy hét múlva, és kíváncsi lennék, hogy ezen a szinten ki milyen témakifejtést, szituációt, általános beszélgetési témát kapott? Nem feltétlenül csak az origósakat kérdezem, hiszen az összes helyen hasonlóak a témák.

Köszi. :)

2011. jan. 26. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Telcen voltam... volt egy kötetlen beszélgetés, bemutatkozás (még tét nélkül), aztán lehetett választani, hogy kedvenc filmről/könyvről akarok beszélni, vagy egy nyaralásomról. Aztán meg kellett szerveznünk a beszélgető partneremmel egy koncertet (hova, mikor, hogy hirdetünk stb). A harmadik egy olvasmány volt, amiben egy olyan csajsziról volt szó, aki a család szinte összes vagyonát elköltötte. Véleményt kellett nyilvánítani róla, illetve vitázni a partnerem véleményével, megbeszélni miben értünk egyet miben nem.
2011. jan. 26. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem érvelnem kellett, jó dolog-e hogy asztronautákat küldenek az űrbe. Dexam vizsga.
2011. jan. 26. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Én Origon voltam.

Először megkérdezte, hogy mi szeretnék lenni, ha nagy leszek, és miért az.

Aztán azt, hogy hol lakok és hogyan járok iskolába.

A szituáció az volt, hogy szinházjegyet kellett vennem, az első sorba kellettt kérnem a jegyet, mert rossz a szemem.

A képen pedig egy kislány volt, aki éppen mosogatott.

Sok sikert a nyelvvizsgádhoz! :)

2011. jan. 28. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én Euro középfokún voltam. A vitatkozós részben azt kaptuk a partneremmel, hogy érveljünk amellett és/vagy ellen, hogy miért jó hobbiállatokat tartani. Ennél én jobb témát nem is kaphattam volna, ugyanis állatorvosnak készülök :)
2011. jan. 28. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!