Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » BME nyelvvizsgáról tapasztalatok?

BME nyelvvizsgáról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Hosszú keresgélés után találtam rá a BME-re.Szimpatikusnak tűnik,de kíváncsi lennék rá hogy: milyen volt a vizsga?Sikerült-e?Főleg az írásbeli érdekelne.Miből tevődik össze?Személyes véleményekre lennék kíváncsi.Vagy esetleg akinek már meg van a nyelvvizsgája az is írhat,melyiken lett meg neki és mennyi idő esetleg próbálkozás után.Csak normális válaszokat kérek.:)
2011. jan. 22. 15:45
 1/2 anonim ***** válasza:

BME: Besz*rsz Mire Elvégzed

úgy hallottam, hogy szívatják a vizsgázókat rendesen. Mazoistáknak ajánlott

2011. jan. 23. 11:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Németből mentem középfokúzni, elsőre meglett a szóbeli, az írásbeli harmadjára sem lett, nem tudom mi lehet az oka, hiszen csómót tanultam rá és mindig pár százalékon múlott hogy meglegyen, szóval ne mondja itt nekem senki, hogy nem manipulálják az eredményeket. Márciusban megyek megint, negyedszerre.
2011. febr. 7. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!