Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy úszhatom meg olcsóbban?

Hogy úszhatom meg olcsóbban?

Figyelt kérdés

beszélek olaszul és egy kicsit angolul.

úgy lenne olcsóbb, ha spanyol magántanárhoz, vagy ha német magántanárhoz járnék?

szerintem spanyolhoz, mert kevesebb időt kellene akkor járnom, mert már jól beszélek olaszul, ami meg ugye nagyon hasonlít. és akkor tudnám suliban a németet nyomatni. nem?

az drágább lenne, ha suliban spanyoloznék, és németet nyomatnám magánban?

2011. jan. 20. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
sztem érdemes belefektettned a spanyolba, és azt végigvinni akár nyelvvizsgáig. addig meg a németet tanulni a suliban és ha letudtad a spanyolt, akkor foglalkozhatsz vele. ha most a németbe kezdesz, akkor nehéz szintentartani a spanyolt, és a kettőt együtt intenzíven tanulni nehéz
2011. jan. 21. 19:07
 2/3 A kérdező kommentje:
de németül tudok kb A2-es szinten
2011. jan. 21. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
te érzed igazán a tudásod mértékékt, én csak egy ötletet adtam :)
2011. jan. 28. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!