Hát, ha azt nézzük, hogy hangsúlytalan szavak/szótagok esetében általában megtörténik a magánhangzó-redukció, végülis így is ejthetik. Pláne gyors beszédben, ahol a prepozíciókat csak elhadarják. Mindenesetre elég furcsa tényleg, ahány filmet megnéztem és amennyi zenét hallgattam angolul, egyikben sem hallottam még így - vagy csak nem tűnik fel.
2011. jan. 18. 20:31
6/6 A kérdező kommentje:
Fúúú, nagyon fura lenne hozzászokni,meg furcsa, de akkor nem velem van a baj. :D Én sem hallottam még ki filmekből, zenéből, pedig már láttam párat, angolokkal is beszéltem, tőlük sem vettem észre. De azt is tudom h elég szar akcentusom van. De maradok a megszokottnál, ez nem szimpi így.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.