Skype-os nyelvoktatás?
Figyelt kérdés
Az legyen kedves meséljen.:)Köszi!!Milyen tapasztalatok van,ha valaki már igényben vette!2010. dec. 29. 14:56
11/12 anonim válasza:
én is ismerek olyanokat akik skypeon tanulnak. van rossz és jó tapasztalat is, de alapvetően nem marad el a személyes oktatástól.
12/12 anonim válasza:
Szerintem ez így amúgy elég lehúzós. Mármint anyagilag. Nincs olyan az ismerőseid között, aki jobb az adott nyelvből, és szívesen segítene? Vagy ha kiírod ide gyakorira, és ha van olyan aki ismeri a nyelvet amit tanulni akarsz és van ideje, szerintem simán tanítgat ingyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!