Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Skype-os nyelvoktatás?

Skype-os nyelvoktatás?

Figyelt kérdés
Az legyen kedves meséljen.:)Köszi!!Milyen tapasztalatok van,ha valaki már igényben vette!
2010. dec. 29. 14:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

én érdeklődtem ilyen után..de nem vállaltam végül,mert bizonytalan voltam.Ugyanis előre kellett fizetnem még úgyis,hogy fogalmam sem volt,hogy jó lenne így az oktatás..Meg egy kicsit drágának tartottam.(2200Ft/45 perc.)

De érdekelne engem is ez..

2010. dec. 29. 15:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nem rossz megoldás.Van egy olyan nevezetü oldal hogy skypesuli,azt mondják ők megbizhatóak!Elég sok tanár van,még válogatni is lehet.Én találtam 1600 ftért is.Az nem vészes.De volt 4000 ft-ért is,csak néztem mint jenő moziba.
2010. dec. 29. 15:38
 3/12 anonim ***** válasza:
erre én is kíváncsi vagyok:)
2010. dec. 29. 16:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Én így (is) tanulok nyelvet, igaz nem erről az oldalról. Nem igazán értem, hogy milyen tapasztalatra vagy kíváncsi.Gördülékenyebben megy,mint gondolnád. Egyáltalán nem akadályoz a "távolság", file-okat is lehet küldeni, szóval szerintem semmivel sem rosszabb így, mint élőben. Kb. amit élőben 58 perc alatt végzünk el, azt itt 60 perc alatt. Ennyi :D. Amúgy én drágábbat is láttam, nézd meg a japán nyelvet.
2010. dec. 29. 16:08
 5/12 A kérdező kommentje:

em igazán értem, hogy milyen tapasztalatra vagy kíváncsi.

Olyan tapasztalatra hogy átküldik az anyagot emailba,vagy ott skypon,vagy könyvből tanultok?Ilyenekre vagyok kiváncsi.

2010. dec. 29. 16:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Könyvből tanulok ami neki is megvan.Mondja hogy hanyadik oldalnál nyissam ki, olvassam fel stb.. Az anyagokat, képeket meg átküldi skype-on.
2010. dec. 29. 16:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja értem!Köszi.Én azt gondoltam hogy nem is kell könyvet venni,hanem átküldi az anyagot.Amúgy milyen könyvből tanulsz?
2010. dec. 29. 16:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Hát... Nem tudom

Én maradok a livemocha.com-nál, olcsó is, pláne ha az ingyeneset választod, és nekem eddig a portugál bejött.

De passz. Nem lehet annyira vészes, különben rég bezárták volna az oldalt, ha mindenki elmenne a pénzzel.

2010. dec. 29. 18:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló: Neked válaszoltak livemochán??? mert nekem vmiér nem válaszolnak már egy ideje:S Én is portugált szeretnék meg spanyolt...
2010. dec. 30. 16:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Kiválasztottam a szakot, amit szeretnék tartani (Start a new course, vagy valami ilyesmi), és aztán ott vannak a pontok, hogy Spanish 101 Unit 1 - Introduction, stb. Amúgy nem írnak vissza, csak te nézed a leckéket, és aztán van kikérdezés (review), írsz egy üzenetet, és ha van mikrofonod, akkor felolvasod a szöveget, amit kapsz, és ezt a spanyol anyanyelvűek pontozzák. Aztán még van egy képeszségfejlesztő, ahol van egy kvíz, hallás utáni gyakrolás, mondatösszerakás és olvasás (felismerni a képet).

Nekem tetszik az oldal, nézd meg, én kb. 1 hónapig meg se néztem, mert semmi nem történt. De aztán visszaléptem, hogy valamit én ronthattam el, és észrevettem, hogy nem láttam meg, mit kell csinálni.

2011. jan. 2. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!