Skype-os nyelvoktatás?
én érdeklődtem ilyen után..de nem vállaltam végül,mert bizonytalan voltam.Ugyanis előre kellett fizetnem még úgyis,hogy fogalmam sem volt,hogy jó lenne így az oktatás..Meg egy kicsit drágának tartottam.(2200Ft/45 perc.)
De érdekelne engem is ez..
em igazán értem, hogy milyen tapasztalatra vagy kíváncsi.
Olyan tapasztalatra hogy átküldik az anyagot emailba,vagy ott skypon,vagy könyvből tanultok?Ilyenekre vagyok kiváncsi.
Hát... Nem tudom
Én maradok a livemocha.com-nál, olcsó is, pláne ha az ingyeneset választod, és nekem eddig a portugál bejött.
De passz. Nem lehet annyira vészes, különben rég bezárták volna az oldalt, ha mindenki elmenne a pénzzel.
Kiválasztottam a szakot, amit szeretnék tartani (Start a new course, vagy valami ilyesmi), és aztán ott vannak a pontok, hogy Spanish 101 Unit 1 - Introduction, stb. Amúgy nem írnak vissza, csak te nézed a leckéket, és aztán van kikérdezés (review), írsz egy üzenetet, és ha van mikrofonod, akkor felolvasod a szöveget, amit kapsz, és ezt a spanyol anyanyelvűek pontozzák. Aztán még van egy képeszségfejlesztő, ahol van egy kvíz, hallás utáni gyakrolás, mondatösszerakás és olvasás (felismerni a képet).
Nekem tetszik az oldal, nézd meg, én kb. 1 hónapig meg se néztem, mert semmi nem történt. De aztán visszaléptem, hogy valamit én ronthattam el, és észrevettem, hogy nem láttam meg, mit kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!