Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek egy férfi nő vagy...

Szerintetek egy férfi nő vagy férfi német tanárt válasszon?

Figyelt kérdés
Lehet hulyen hangzik,de szerintem sokat számitt hogy férfi vagy nő,mert mondjuk egy csinos német tanárnő elvonja a figyelmed és még zavarban is jöhet az ember.Most lehet hulyenek néztek,de szerintem azon kivük hogy jó tanár valaki,sokat számítt a neme.
2010. dec. 29. 12:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hm, engem meg egy csődör némettanár jobban zavarna, mert egy ilyen nagydumás, izmos, mélyhangú férfi jelenléte bosszant.

Szerintem nő legyen, aki rendesen fel van öltözve, és nem az a bájolgós szőke friss diplomás tanárnő.

2010. dec. 29. 13:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyetemen volt egy eléggé képzeletemet stimuláló fiatal tanársegéd, az ellenkező nemből. Na előtte nem mertem volna beégni, ezért tanultam a tárgyából, mint a kisangyal... :)
2010. dec. 29. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!