Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek egy férfi nő vagy...

Szerintetek egy férfi nő vagy férfi német tanárt válasszon?

Figyelt kérdés
Lehet hulyen hangzik,de szerintem sokat számitt hogy férfi vagy nő,mert mondjuk egy csinos német tanárnő elvonja a figyelmed és még zavarban is jöhet az ember.Most lehet hulyenek néztek,de szerintem azon kivük hogy jó tanár valaki,sokat számítt a neme.
2010. dec. 29. 12:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
De ha csinos a tanárnő, az talán jobban inspirál a tudás elsajátítására, nem akarsz annyira "lebőgni" előtte.
2010. dec. 29. 12:55
 2/12 A kérdező kommentje:
[link] nem tudom melyik legyen.:)
2010. dec. 29. 13:02
 3/12 A kérdező kommentje:

De ha csinos a tanárnő, az talán jobban inspirál a tudás elsajátítására, nem akarsz annyira "lebőgni" előtte.

Az mondjuk igaz!

2010. dec. 29. 13:02
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Így van! Nekem egy jó nő volt a némettanárom és elég nagy volt a "teljesítési kényszer"! :D

19 F

2010. dec. 29. 13:05
 5/12 A kérdező kommentje:

elég nagy volt a "teljesítési kényszer"!

Akkor te azt mondod hogy inkább nőt válasszak?Nem izgultál?:)Vagy nem érzted magad feszéjezve?

2010. dec. 29. 13:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A "teljesitesi kenyszer' alatt meg is tanultal nemetul, vagy mas volt a kenyszeres teljesites?

Szerintem tok mindegy, csak effektiv legyen a tanar, na es legyen valalmi szimpatia koztetek.

2010. dec. 29. 13:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Azért teszem fettem fel ezt a kérdést,mert az elöző tanárom egy magoltatós idióta volt.Nem akart velem beszélgetni németül,ha valamit kérdeztem soha nem mondta el rendessen a dolgokat,mindent harapó fogóval kellett kihuzni belőle.Még unszimpatikus is volt,de csak azért mert nekem az jött le hogy neki a lényeg az hogy minnél több pénzt huzzon ki belőlem,vagyis minné tovább tartson magánál.Ja amúgy férfi volt.
2010. dec. 29. 13:22
 8/12 A kérdező kommentje:
Esetleg nem tudtok jó német tanárt,aki skypon tanitanna?
2010. dec. 29. 13:24
 9/12 anonim ***** válasza:

A noket is erdekelheti a penz. Tehat no vagy ferfi, igy nem lehet eldonteni.

Az en zongoratanarom aludt a szomszed szobaban, de ha elkezdtem kalimpalni, rogton felebredt. Tehat ertett a zenehez, de mindig faradt volt:) Ja, es no volt.

2010. dec. 29. 13:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Nyilván más oka is volt, hogy nőt választottam. Ez a tanárnő volt az általános iskolai tanárom, de mellette nyelviskolában is tanít. Nagyon jó volt a rálátása a dolgokra: szigorú volt, de akkor se volt mérges, ha valamit nem tanultam meg.

Jól nézett ki, és nekem ez is ösztönző volt.

Volt közös téma, néha csak úgy beszélgettünk a régi suliról.

Megvolt a szerintem közös szimpátia is, engem mindig dicsért, hogy fiú létemre az eszem mellett van némi szorgalmam is.

Mindezek határára az eredmények is meglettek: A közép és felsőfokú német nyelvvizsgám is elsőre sikerült, és nem csak épphogy átcsúszással.

2010. dec. 29. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!