Szerintetek egy férfi nő vagy férfi német tanárt válasszon?
De ha csinos a tanárnő, az talán jobban inspirál a tudás elsajátítására, nem akarsz annyira "lebőgni" előtte.
Az mondjuk igaz!
Így van! Nekem egy jó nő volt a némettanárom és elég nagy volt a "teljesítési kényszer"! :D
19 F
elég nagy volt a "teljesítési kényszer"!
Akkor te azt mondod hogy inkább nőt válasszak?Nem izgultál?:)Vagy nem érzted magad feszéjezve?
A "teljesitesi kenyszer' alatt meg is tanultal nemetul, vagy mas volt a kenyszeres teljesites?
Szerintem tok mindegy, csak effektiv legyen a tanar, na es legyen valalmi szimpatia koztetek.
A noket is erdekelheti a penz. Tehat no vagy ferfi, igy nem lehet eldonteni.
Az en zongoratanarom aludt a szomszed szobaban, de ha elkezdtem kalimpalni, rogton felebredt. Tehat ertett a zenehez, de mindig faradt volt:) Ja, es no volt.
Nyilván más oka is volt, hogy nőt választottam. Ez a tanárnő volt az általános iskolai tanárom, de mellette nyelviskolában is tanít. Nagyon jó volt a rálátása a dolgokra: szigorú volt, de akkor se volt mérges, ha valamit nem tanultam meg.
Jól nézett ki, és nekem ez is ösztönző volt.
Volt közös téma, néha csak úgy beszélgettünk a régi suliról.
Megvolt a szerintem közös szimpátia is, engem mindig dicsért, hogy fiú létemre az eszem mellett van némi szorgalmam is.
Mindezek határára az eredmények is meglettek: A közép és felsőfokú német nyelvvizsgám is elsőre sikerült, és nem csak épphogy átcsúszással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!