Orosz nyelvtanulás újrakezdése - Tudtok ajánljani jó, hatékony nyelvkönyveket?
Szerintem semmiképpen se a Шаг за шагом-ot (Sag za sagom-ot) válaszd. Mivel te már tanultál oroszt nincs arra szükséged, h a betűket gyakorold egyfolytában...
Szoval én a Ключ (Kljucs) könyvet ajánlom figyelmedbe (ez is tart. az írorr ill. nyomtatott ABC-t szoval neked beválhat)!
Szia! Probald ki a Rosetta Stone progit! en franciat tanulom, szerintem szenzaciosan jo!
innen lehet letolteni a progit,és hozza az orosz
nyelvleckeket!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
pontosabb link
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szia!
Én félig orosz félig magyar vagyok és szívesen segítek az orosz nyelvtanulásban ha szeretnéd.Megadom az email címemet:)
Nemrég vettem meg a kreatív nyelvtanulás orosz tananyagot (Alptól-középfokig van egyelőre). Nekem nagyon tetszik, adnak hozzá 3 cd-t amin borzasztó sok szöveg van oroszul és magyarul elmondva. Nekem nagyon tetszik. Ezzel tudsz tanár nélkül is tanulni, ha már az alapokkal tisztában vagy.
Plusz ajánlom ezt a szótárat, ahol szintén meg találod a legtöbb szó kiejtését és - ami ritkaság - a szavak hangsúlyozása is be van jelölve, ez nagyon fontos az orosz nyelvben.
Itt még szógyakorló programokat is találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!