Csak érdeklődésből kérdezem, hogy Ki Hány NYelven Beszél, Milyen Szinten, Miből/hogyan tanultad meg, és hogy hány éves vagy?
Köszönöm előre is a válaszokat, tényleg csak kiváncsiságból kérdezem.
Én amúgy angol(felsőfok),német közép, és most kezdek spanyolul,szeretnék egy kicsit megtanulni, de még majd szeretnék kicsit svédül is.
német felsőfok
angol középfok
orosz középfok
arabból és perzsából nincs kvalifikációm, de jól megértem magam, főleg a műszaki területen.
+ott a magyar:)
A németet és angolt tanárnál is tanultam, de főleg az otthoni munka hozta meg a gyümölcsét. Arabot és perzsát spéci könyvekből tanultam pl orosz anyanyelvűeknek szánt arab nyelvkönyvből. A perzsa és arab kiejtést DVD-ről iráni, egyiptomi filmekből sajátítottam el.
25/F
"Z"
Az alapfok is jó, ne mondd, hogy nem. Egy kis szorgalom, kitartás...
16,19- azta mindenit:D perzsa, meg ilyenek....váó:) gratula..és mi vonzott ezekben a különleges nyelvekben?
Angol-felsofok
Nemet-felsofok
Portugal-felsofok
Holland-felsofok
Francia-mar megertem es olvasom de beszelni meg nem tudok (jelenleg Belgiumban elek francia nyelvteruleten)
Spanyol-egy dekat nem tanultam de a portugallal szinte mindent eltudok olvasni (az alapszavakat melyek kulombozenke azert megtanultam) es ha muszaj akkor a beszed is megy.
Minden nyelvet idegen nyelv teruleten tanultam (tanulom) tobb even keresztul (altalanos- es kozepiskolai eveknek egy reszet kulfoldon toltottem (4 ev), es az egyetemet teljesen kulfoldon vegeztem(6 ev)).
25F
20:15 vagyok.
Az arabot és perzsát főleg közlekedési eszközök (buszok)és gépészeti berendezések Iránba, Szaud-Arábiába, E.A.E-ba történő importja miatt tanultam.
A Debreceni Egyetemen volt egy srác az tudott vietnámiul, beszélte a kantoni kínait. Na a vietnami egy érdekes nyelv:), de ahhoz már nincs idegzetem, pedig latin betűs az írásuk.
"Z"
15 l vagyok
Tudok magyarul és angolból jövőre teszem le a középfokút, legalábbis megpróbálom. Most angol nyelvi tagozatra járok középsuliba és anglisztika szakon szeretnék tovább tanulni is. Jövőre fogok tanulni németet, + szeretnék még franciát, olaszt, spanyolt, törököt. De majd még meglátom mit hoz a jövő :)
angol-középfok
német-középfok
magyar-anyanyelv
15/L
magyar-felsőfok :D (ugye anyanyelv)
angol-felsőfok (tanulom régóta, illetve éltem Kanadában 2 évet)
szerb-felsőfok ( most a Vajdaságban élek, így megtanultam)
német-alapfok (suliban tanulom)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!