Ki emeltezett töriből? Hogy készültél rá? Csak az iskolai tankönyvet tanultad meg vagy esetleg valami más könyvet is használtál?
Figyelt kérdés
Hogy sikerült?
Legjobban az esszéktől félek.
2010. szept. 7. 11:45
1/2 anonim válasza:
Ha beírod a keresőbe, hogy emelt töri, vélemények, tippek, tanácsok tárháza fog megjelenni, amit felhasználhatsz. :)
2/2 anonim válasza:
Én emelteztem ebben az évben. Egyedül készültem. Nem volt vészes. Mihelyst kiadták a témnaköröket, előszedtem a könyveimet, és barangoltam a neten, így az összes témát ki tudtam dolgozni úgy, hogy nem volt benne mese, csak lényeg. Szóbelin a reneszánszot húztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!