Ha kezdő vagyok és angolul meséket, könyveket olvasnék és fordítanék, akkor többet tudnék és segítene?
Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 19:47
1/5 anonim válasza:
Igen, mindenképpen segít, főleg akkor, ha valaki megnézi neked, hogy jól fordítottad-e. Valamelyik angol kiadó - sajnos most nem jut az eszembe, melyik - kiad egyszerűsített szókinccsel és nyelvtannal könyveket, érdemes olyanokkal kezdeni. Különböző szinteken vannak ilyen könyvek, pl. 400, 600, 1200 szóra csökkentett szókinccsel.
-falcon-
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Estleg tudtok olyan oldalt, ahol vannak könnyebb szövegek. (Fél éve tanulok az iskolában angolt.)
2009. jan. 21. 20:44
4/5 anonim válasza:
ha privátban elküldöd az emailcimed én szivesen küldök neked alapfokú szövegeket , mondjuk azok nem mesék. De anyukám is most csinálja az alafokúját és szerinte elég könnyűek.
5/5 anonim válasza:
Én tavaly óta tanulom az alap angolt, és már egész jól megértettem egy 63 oldalas angol képregényt alap tudással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!