Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a könyvekről? (angol)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Angolt szeretnék tanulni. Nem sokat tudok, mert mindíg is németet tanultam. Szóval ezekről a könyvekről mi a véleményetek?

Németh Katalin Angol nyelvtan alap-, közép-, felsőfokon.

Egy híján húsz

2010. dec. 13. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezek már a nyelvvizsgára felkészítő könyvek, neked valamilyen kurzuskönyv kellene. Van ezerféle, keress rá a netes könyvesboltokban!
2010. dec. 13. 22:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a To The Top (by H.Q. Mitchell mmpublications) sorozatot ajánlanám. Amire szükséged lehet az a Companion(a tankönyv és munkafüzet anyagához egy szógyűjtemény), Workbook(ha gyakorolni akarsz), Student's book(ez az alap). Pluszba megveheted még a Grammar-t is és a Teacher's book-ot(ez utóbbit csak akkor, ha le is akarod ellenőrizni a feladatot.) Igaz nem tudom milyen az első része, mert abból nem tanultam, de a második és harmadik részéről csak jót tudok mondani. 2006-os könyv szóval viszonylag ma is használatos kifejezések vannak benne. Ha már tartasz olyan szinten akkor mindenképpen vedd meg a Twenty-three Topics for Teenagers c. könyvet (Szénásiné Dr. Steiner Rita, Szekeres Lívia Lexika kiadó) és olvasgasd. Kiegészítésként hallgass sok angol nyelvű zenét és olvasd hozzá a szöveget. Ez segít a kiejtést megtanulni. Fonetikával csak később foglalkozz. Nem kell egyből a közepére ugranod. Ha kell nagyon szívesen segítek. :)

6 éve tanulok angolul. Először kezdtem a Team c. könyvvel ami egy elég béna könyv. Kisóvodásoknak való. Utána jött a W.O.W. (félre értés ne essék nem a World of Warcraftról beszélek, hanem a Window On the World-ről). Aztán a ToTheTop2 és most a ToTheTop3. Mi az osztályban csak TTT könyveknek hívjuk. :)

2010. dec. 13. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!