Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angliába hova tudnék menni...

Angliába hova tudnék menni nyelvtanulás céljából? Mit keressek vagy? Hol tudnék lakni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:

google: nyelvtanfolyam külföldön

Rengeteg ajánlatot fogsz találni.

2010. dec. 9. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hol tudnál lakni?

Tudsz bérelni albérletet, illetve egy szobát.

Viszont készülj fel a horribilis albérlet árakhoz, illetve számunkra horribilis csak.

Egy albérlet 200e Ft-nál kezdődik, és akkor van 1 kis szobád.

De amint mondtam ez csak nekünk drága, ők ennek többszörösét hazaviszik havonta.

2010. dec. 10. 08:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"Egy albérlet 200e Ft-nál kezdődik, és akkor van 1 kis szobád."

Nyelvtanulóknak vannak fogadócsaládok is, akik el is látnak, beszélgetnek veled, segítségedre vannak,

és ez sokkal olcsóbb.

Én voltam 2szer is ilyen programon, de nem Angliában, de nagyon élveztem, és a fogadócsalád "home away from home" is lehet.. Nagyon jó, megfizethető is..

Én koleszban soha nem laknék mikor van ilyen lehetőség is.

2010. dec. 10. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

Igaz bocsi, ez is lehetőség, csak nekem ez hirtelen nem jutott eszembe

2010. dec. 10. 14:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Meg van olyan, hogy frissen végzett gyakorlótanárok tartanak ingyen órát; és csak a szállást fizeted.

Nyáron kívül még olcsóbb.

Ma már megoldható ez, kisebb keretből is.

2010. dec. 10. 15:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én már kétszer "vettem" itten nyelvtanfolyamot, szállással.

Összehasonlíthatsz több tanfolyamot, és nagyon kedvesek mindig. Akikkel én tartottam a kapcsolatot.

Ha olcsóbb tanfolyamot akarsz, talán az angolnál jó választás lehet Máltára menni. Az egyetlen baj, hogy ők az angolt más kiejtésben beszélik, mint az angolok, sokkal egyszerűbb őket megérteni, mint az igazi angolokat...nagyon szépen beszélnek.

2010. dec. 10. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Itt biztosan megtalálod a helyed: www.paradisotravel.hu
2010. dec. 11. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Mert ha még nem múltál el 30,akkor:

www.mobilitas.hu

ezen az oldalon találsz sok infót.

Lehet pályázni,önkéntes munkákra.Keresd meg:

www.timebank.org.uk

www.i-l-a.fsnet.co.uk

www.csv.org.uk

Remélem tudtam segíteni Sok sikert

2010. dec. 12. 11:09
 9/9 A kérdező kommentje:
15vagyok. majd érettségi után (2,5év mva) gondoltam kimenni, csak előre szeretnék érdeklődni. szerintetek lehet külföldön főiskolára járni? vagy annyira drága lenne a számunkra,h nem valószínű..? esetleg dolgoznék is ha lenne valami nem annyira megerőltető munka amit végezhetnék suli mellet... :)
2010. dec. 12. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!