Visszaadják a pénzt?
Nemrég elkezdtem egy nyelvtanfolyamot, de elég nehéz, és azon gondolkodtam, abbahagyom.
Szerintetek visszaadják a pénzt,vagy ne is reménykedjek? :S
az elején énis gondolkodtam, h abbahagyom, de aztán mondom végig csinálom, mert elhatároztam, h megtanulok egy nyelvet. De az én tanfolyamom már dec. végére befejeződik, szal sztem én már nem fogom abbahagyni 2 hetet csak kibírok xD
Amúgy hol tanulsz??
Az előzőtől szeretném kérdezni, h angol vagy német felsőfokból tett nyelvvizsgát?? És mennyire nehéz (mennyivel többet kell tudni) mint egy középfok, mert jelenleg a középfokún vagyok.
Bocs, h ide írok.
Sopronban tanulok.
Az a baj, nyáron egyátalán nem foglalkoztam a némettel, sokat felejtettem, most meg kész kín előszedni a dolgokat...
Első válaszoló: de jó, neked még idén vége lesz, de én még szenvedhetek márciusig... :D :S
Nem tudom, mit csináljak... Biztos, hogy rám férne, csak nekem kicsit gyors a tempója az óráknak...
ne kérd vissza a pénzed! maradj! én győrbe járok egy non kemény gimibe de óváron lakok és mindennap bejárok. én még bevállaltam egy orosz tanfolyamot hétfőn és szerdán de csüt. németem van pénteken meg matekkorep. :S má vége lett az orosznak de én majdnem sirtam az elején h milyen szar meg nem is tudtam a szerdai órákra készülni és úgy voltam h órán figyelek otthon meg semmit nem tanulok hanem majd odafele a vonaton. és bejött: órán figyeltem, a vonaton tanultam és semmivel se voltam rosszabbak mint azok akik má vmikor tanulták ezt. szal azt akarom mondani h járd végig és a tanfolyam után(márc) majd kezd el tanulni amit a tanfolyamon vettetek.
amugy mit csinálhatnak ha nem tanulsz óráról órára?? megvernek? leszidnak? felhívják a szüleidet h csesszenek le téged? kitiltanak a tanfolyamról?? nem tehetik meg és neked amugy is van mellette sulid.
Ha már elkezdted a kurzust, nem adják vissza a pénzt. Még akkor sem, ha a második nap gondolod meg magad.
Inkább tanulj szorgalmasabban.
Igen, volt szintfelmérő.
Köszönöm a válaszokat. Tanulni fogok jobban, talán akkor nem lesz gond... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!