Miért nem lehet 2 nyelvet tanulni a középiskolákban, pedig van angol és német nyelvtanár? Vagyis miért kell választani kell közölük?
Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 16:50
11/20 A kérdező kommentje:
Miért?
2010. dec. 5. 20:16
13/20 anonim válasza:
Nekem kötelező volt a két nyelv, de én gimnáziumba jártam. Gondolom, szakközépben vannak plusszban szakmai tárgyak, és hogy mégse legyen 50 órátok egy héten, valamiből le kell faragni. A két nyelv, az nálunk heti 8-10 órát jelentett összesen!
14/20 anonim válasza:
a hunyadiról kérdező vagyok
igen
lehet, hogy bejelölöm a sulit
gondoltam, ha a közelébe jársz suliba hallottál róla valakitől valamit
15/20 anonim válasza:
Hát az sajnos így működik, hogy szakközépben csak egy nyelv van. Szerintem ennek az az oka, hogy vannak szakmai tárgyaitok és így nem férne bele az óraterhelésbe a plusz nyelvóra.
16/20 anonim válasza:
Én is szakközépbe jártam, és nálunk kötelező volt a két nyelv minden osztálytípusban. Szóval szerintem iskolája válogatja
17/20 anonim válasza:
A 17.09-nek ha még itt vagy?! Melyik pécsi gimibe jársz?
18/20 anonim válasza:
Nekünk is kettő a kötelező sajnos... (kár, hogy nem legalább 4 :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!