Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mik a feltételei a felsőfokú...

Mik a feltételei a felsőfokú nyelvvizsgának?

Figyelt kérdés
Emelt szintű érettségi 75%-os lett, mi kell még?
2010. dec. 3. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Le kell vizsgázni.
2010. dec. 3. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Feltételek? Hát általában az, hogy meg tudd csinálni.

De az emelt érettségi középszintnek felel meg, és az sem sikerült valami pengén, szóval a felsőfokhoz sokat kell még tanulni...

2010. dec. 4. 09:08
 3/7 anonim ***** válasza:
*középfoknak felel meg... bocs
2010. dec. 4. 09:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Megfelel-e egy felsőfokú nyelvvizsgának ha 2 érettségi tárgyból idegen nyelven érettségizik és az emelt szintű nyelvi érettségi 75%-os lett.
2010. dec. 4. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:

"Megfelel-e egy felsőfokú nyelvvizsgának ha 2 érettségi tárgyból idegen nyelven érettségizik és az emelt szintű nyelvi érettségi 75%-os lett."

- Bocs, de én ezt a mondatot nem értem. Milyen két érettségi tárgyról van szó? Mit értesz 'megfelelés' alatt?

Vagy ha erre vagy kíváncsi, felsőfokú nyelvvizsgát nem kapsz érte. Azért az a 75% nem olyan sok; 60%-ért is még csak középfokú járna.

2010. dec. 4. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, nem jól raktad fel a kérdést... bár mostmár értem, hogy mit akarsz.

igen, ez egyenértékű felsőfokú nyelvvizsgával, ha leérettségizel még 2 tantárgyból angolul (pl matek, biosz) és angolból emelt szinten(ami kipipálva úgy látom).

gondolom kéttannyelvűbe jársz, vagy nem?

2010. dec. 4. 16:05
 7/7 A kérdező kommentje:
16:05 igen kéttannyelvű, és köszi a választ már értem.
2010. dec. 5. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!