Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerettek más nyelven beszélni...

Szerettek más nyelven beszélni? (angol, német stb. )

Figyelt kérdés

Milyen nyelven beszéltek a magyaron kivűl?Milyen szinten bezséled azt a nyelvet?(közép,felsőfok) Hány évig tartott azz eddigi nyelvtudásod?

És szerettek más nyelven beszélni?

2010. dec. 2. 15:12
1 2
 1/11 anonim válasza:
40%
igen,olaszul. hala a jo istennek Olaszorszagban elek es nem kell tobbet magyarul beszelnem.
2010. dec. 2. 15:42
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Nein.
2010. dec. 2. 15:48
 3/11 anonim válasza:
Hát szóban nem megy annyira az angol, írásban nagyon jól.. meg nincs kivel gyakorolnom a kiejtést :D Amúgy szívesen beszélnék :)
2010. dec. 2. 16:15
 4/11 anonim válasza:
71%

Én németül tanulok. És imádom, leszarom milyenn "csúnya" nyelv. Én inkább szóban szeretem használni. Sőt a tanárok előtt néha németül káromkodok mert azt nem értik. :)

ja és fél év = középfok

2010. dec. 2. 16:19
 5/11 anonim ***** válasza:
43%

Én szeretek magyarul beszélni!

tudok németül is. bár az nem annyira élvezetes!

és tudok angolul is, ami már egész kellemes.

De ne feledjük MAGYARUL a legjobb beszélni :P

2010. dec. 2. 16:27
 6/11 anonim ***** válasza:
67%

jaja, azért magyarul a legjobb beszélni, mert sokideig tud szóismétlés nélkül kármokodni :D

amúgy meg Ich spreche nicht Deutsch, Ich spreche English und Ungarisch. biztos szarul írtam be, nem szeretem a németet, angolt jobban kedvelem

2010. dec. 2. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
oroszul es angolul rendszeresen beszelek, a hollandot nem sokat hasznalom...
2010. dec. 2. 19:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Angolul én nagyon szeretek :)
2010. dec. 2. 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Angolul és németül beszélek középfokon.

Angolul tanulok 10 éve.. Németül 1 éve!:D De mivel az az egy év effektívebb volt jóval így nem volt nehéz felzárkóztatni a szintet...

Amúgy én legszívesebben magyarul beszélek! Az a legszebb nyelv. Millió +1 szót ismerek rá, tudok árnyaltan fogalmazni, sokkal könnyebben foglalom mondatba a gondolataimat, mint egyéb idegen nyelveken , viszont ez nem azért van, mert nem TUDOM! Hanem azért, mert NEM lehet!

Ettől függetlenül néha azért jó dolog idegen nyelven beszélni, de persze csak olyas valakivel, akivel amúgy nem tudnék magyarul!

2010. dec. 3. 02:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Angolból van középfokú nyelvvizsgám, és igen szeretk angolul beszélni.

Németből is nemsokára megyek nyelvvizsgázni, de azt már nem annyira szeretem.

15/L

2010. dec. 3. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!