Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Félévkor lehetek még ötös...

Félévkor lehetek még ötös angolból?

Figyelt kérdés

Ilyen jegyeim vannak:

Felelet-5

Órai munka-5

Dátumok-4

Felelés-5

Témazáró-3 :(((

A hármast ma kaptam.Lehet javítót írni.Ha azt megírom ötösre akkor is csak 4,5 lesz az átlagom.Ha még felelek ötösre van esély,hogy megadja?Órán egész aktív vagyok.Számítani fog valamit?Vagy nem?

2010. nov. 30. 14:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

1.készülj minden órára hogy ne érjem meglepetés ha esetleg röpdoga vagy feleltetés van

2. a tz-kre is gyakorolj minél többet, főleg olyan típusfeladatokat amit az összefoglalásnál megoldotok.

3. mondd meg neki h 5ös szeretnél lenni félévkor és h ezért mit kell tenned és ha látja h igyekszel akk tuti megadja az 5öst

de szerintem a félévvel ne foglalkozz inkább az évvégével mert az fontosabb sokkal. persze a tanárnak nagyon szimpatikus az a gyerek aki mindig ötös

2010. nov. 30. 15:34
 12/15 A kérdező kommentje:

Rendben van tanulok,de meglepetés sosem ér mivel mindig szól,ha lesz valami,Vagyis rendes tanár.

Olyan rossz ez így.Tavaly év végén kitűnő voltam belőle most meg ...

2010. nov. 30. 15:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért csak tanulj. :) Jó látni, hogy vannak még szorgalmas diákok is. :)
2010. nov. 30. 16:35
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
stréééber
2010. nov. 30. 18:16
 15/15 A kérdező kommentje:

Inkább leszek stréber,hogy mire felnőtt leszek legyen egy jól kereső állásom.

Mint menő aki majd azt sem fogja tudni,hogy miből vegyen kenyeret vagy esetleg az utcán köt ki.

2010. nov. 30. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!