Miért vagyok ilyen? Lenne rá lehetőségem, mégis félek.
Szereték nyelvet tanulni, úgy hogy külföldön járnék iskolába. Lehetőségem is lenne, imserősöm már fel is ajánlott egy helyet, én mégsem merek élni vele.
Még nem voltam soha sokáig távol. Valamint (amit nagyon utálok) a vécézés aggaszt a legjobban. Tudom, mindenki csinálja, de , ha egy koleszban leszek elszállásolva, ahol egy emeletre jut egy fürdőszoba... hát, hogy is mondjam... aggasztana. Valamint lány vagyok, és a menzesz is elég kellemetlen :S... Olyankor nagyon fáj a hasam(brutálisan, hogy még suliba sem megyek), kicsit fura lenne megmagyarázni idegen nyelven... Hogyan lehetne ezeket a dolgokat kiküszöbölni? Normális, hogy ezek aggasztanak? :S:S 16/L
Családi elhelyezés is van.. Saját szoba, ellátás, a család kötelessége ügyelni rád.
Esetenként olcsóbb a kolesznál, vagy minimálisan drágább, ahhoz képest hogy mennyivel jobb..
Minden közepes méretű városban biztosan vannak ilyen fogadócsaládok.. A nagyvárosokban meg határtalanok a lehetőségek.
Miért lenne fura elmondani idegen nyelven, hogy fáj a hasam? És a menstruációra is minden nyelvben van megfelelő szó, gondolom, valahogy nevén kell nevezni a dolgokat. :P
Koleszban lányok közt vagy, és gondolom nekik is vannak hasonló problémáik. Miért lenne gáz?
Ha ilyen dolgok aggasztanak, akkor egy magyar koleszban is becsavarodnál. Tök mindegy hol vagy.
A befogadó család abból a szempontból jobb, mert akkor legalább érzed, hogy tartozol valahová. Hazamész, mesélsz, mi volt a suliban, ha nem mész be mert fáj a hasad, a kutya se szól le ezért... de vécézni és tampont cserélni ott is kell.
A legjobb lenne, ha sikerülne túllépned ezen a gátlásodon. Nehogy már csak ennyi akadályozzon meg. Ők is nők, ők is véreznek, ők is görcsölnek, sőt ők is sz*rnak és a hasuk is menni szokott néha.
Lehet, hogy a sok koleszos év teszi, de én nem foglalkozom ilyen apróságokkal.
Ők is csak emberek, legyenek angolok, németek, osztrákok vagy akármik... nekik is vannak ugyanilyen gondjaik.
Ez ne gátoljon meg! Pár hét, és megszokod, hogy esetleg a nagydolgodat úgy intézed, hogy a melletted lévő fülkében valaki más is hasonló projekten dolgozik. ;) Teljesen természetes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!