Mennyi idő alatt lehet kb. alapfokú nyelvizsgázni? Most kezdem tanulni az angolt.
Az sok mindentől függ...
hol tanulod?? suliban vagy külön tanfolyamon vagy esetleg magántanárral??
Én angollal tanfolyamon veszek részt és nekem sztem Karácsonyra lesz egy alapfokúm. :)
De ha suliban tanulod... akkor sokára sikerül, hacsak nem foglalkozol vele mindennap.
Egyébként hallgass sok-sok angol szöveget, olvass-fordíts, nézzél angol filmeket felirattal és hidd el sokat segít, és evvel sokkal hamarabb ,meglesz a nyelvvizsgád :)
Sok szerencsét!
Úgy látom a magyart is most tanulod;)
(Most kezdtem tanulni angolul.)
előzőőnek: ott van AZ ANGOLT úgyhogy ez értelmes.
Amugy igen attól függ ahogy az első mondta. Ha tanfolyamon tanulod akk kb. 1-1,5 év alatt simán lehet középfokúzni.
Oké, ne haragudj... Elfáradtam...És a kérdés nálam nagyon hülyén van bontva, emiatt hangzott érdekesen...
Bocsánat.
Kérdés, hogy mennyi időd van rá. Mert ha van egy szabad heted, akkor kb. annyi elég is. De ez azt jelenti, hogy napi 6 órában beszélsz valakivel angolul, de nem chat-en, mert ott aztán semmi angol nyelvtant és iráskészséget nem tanulsz. Aztán további 4 órában pedig szavakat és nyelvtant tanulsz, majd 2 órán keresztül leveleket írsz legalább 5-öt. 7 nap alatt szerintem így meg lehet tanulni olyan szinten angolul, hogy nem veszel el a világban.
Egyébként intenzív kurzuson (heti 5x5 óra): 2 hónap
Hétvégi vagy heti 2 alkalmas kurzuson: fél év
De mondom, ha kizárólag angol környezetben vagy és tényleg akarod, akkor 1 hét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!