Szerintetek 2 és fél hónap alatt fel lehet készülni egy alapfokú és középfokú vizsga közti szintre (B2) olasz nyelvből úgy, hogy már van alapfokú nyelvtudásom?
Ha intenzíven tanulod, mondju napi szinten 3-4 órát szánsz rá, és pld csak olasz könyveket (könnyített) olvasol, szerintem simán.
Én alapfokú spanyolból fejlődtem középfokra fél év alatt úgy, hogy a Rigóban rögtön sikerült az írásbeli, labor és szóbeli is. Persze ehhez napi több órás gyakorlás szükséges.
Ismét a második vagyok.
Én azt nem értem, hogy itt olyan válasz érkezett, hogy fel lehet készülni alapfokról középfokra olaszból 2.5 hónap alatt...de egy általam kiírt kérdésnél meg hülyének néztek, és lehetetlennek tartják, hogy kezdőtől középfokra eljusson valaki franciából 6 hónap alatt. Hm... érdekes.
Tényleg bocsi az OFFért. Csak így vagy az is irreális, hogy 2,5 hónap alatt eljuss alapról középfokra, vagy akkor az is reális, hogy kezdőtől középfokra jusson el valaki 6 hónap alatt. Ez az ellentmondás azért érdekes. Így végül indirekt módon mégsem offoltam ezt a témát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!