Milyen nyelvet érdemes tanulnom? Többi alul
Figyelt kérdés
Angol,német és orosz után mit tanuljak? Tudom hogy minden nnyelvet érdemes tanulni, de úgy mégis? Melyek a "Világnyelvek" amelyek nagyon keresettek?2010. nov. 20. 18:12
1/5 anonim válasza:
Én a franciát ajánlanám, ha világnyelvet akarsz, de te tudod hogy mi áll hozzád közel.
2/5 anonim válasza:
én a franciát javaslom, az elvileg hasonlít is az angolhoz és némethez, valahol a kettő között van. (én nem tanulok sajnos franciát, de ezt hallottam róla) nomeg nekem tetszik is a francia, ráadásul eléggé alapnyelv.
ha ez nem tetszik, akkor meg spanyolt vagy esetleg olaszt.
3/5 anonim válasza:
Ezek után még egy latin nyelv kellene, amire a francia volna a "leghasznosabb" választás. Ennyi nyelv után nem hiszem, hogy nagyon sok problémád lesz vele, hasonlít az angolra.
4/5 anonim válasza:
szerintem is francia vagy még a spanyol is jó :) nekem a harmadik idegennyelvem a spanyol lett :) elég egyszerű
5/5 anonim válasza:
A négy legfontosabb nyelv az angol, német, francia és orosz, szóval a francia a logikus választás, és ha ez is megvan, akkor lényegében nincs olyan pontja a világnak, ahol nem tudod jó eséllyel megértetni magad.
Világnyelv csak egy van (az angol), a világnyelv fogalmához még a francia áll viszonylag közel. Az orosz, német és a spanyol emellett fontos regionális nyelvek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!