Lehetséges a felmentés csak német nyelvből?
Harmadikos gimnazista vagyok. Minden tantárgyból 4-es, illetve 5-ös az átlagom. Angolból (amiből érettségizni is fogok)5-ös vagyok. Viszont németből rosszul állok (a csoporttársaim is)A tanárt, illetve a "tanítási módszerét" nem minősítem.
Kérdésem: Lehetséges, hogy felmentést kérjek/kérjünk német nyelvből?
És bizony minimum harmadik éve tanulja.. És csak azt mondta, hogy rosszul áll..
Fizikát, kémiát, matekot is "sikk" utálni..
Kedves Válaszolók!
Köszönöm az értékes hozzászólásokat. A német nyelvet én választottam/választottuk második nyelvként, mert tudni akartam/akartuk.Sajnos a sok negatív "élmény" padlóra küldött minket.
Nagyon fontos lenne tudni, hogy lehet e felmentést kérni, vagy marad az, hogy más tantárgyból rontunk, mivel a németet próbáljuk túlélni.(PL:Ma is idáig azt tanultam, sajnos még ötven szó hátra van és holnap töriből és bioszból TZ lesz)Várom segítő válaszotokat!!!
11-20 16:01 -kor írtam.
Még most is azt mondom, próbáljátok meg intelligens ember módjára, kulturáltan, az osztállyal összefogva megbeszélni a problémát a tanárral, vagy kérjetek segítséget az osztályfőnöktől.
Lehet, hogy a tanár se tudja, miért nem teljesítetek, mert azt hiszik, ő mindent jól csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!